Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie. De sportfysiotherapeut richt zich op preventie, voorlichting en behandeling van sportblessures. De sportfysiotherapeut weet wat er in uw lichaam gebeurt tijdens het sporten en hoe u blessures voorkomt.

Behandeling

Naast fanatieke sporters behandelt de sportfysiotherapeut ook kwetsbare doelgroepen, zoals ouderen en kinderen, bij wie sport wordt ingezet als onderdeel van de therapie. Ook mensen die een marathon willen lopen of aan sport willen gaan doen, maar niet weten hoe ze dit moeten aanpakken, kunnen terecht bij de sportfysiotherapeut.

Elroy Vermeer is MSC Sportfysiotherapeut 

ADRZ sportspreekuur

Naast het behandelen in de praktijk kun je Elroy ook een aantal keer per jaar terugvinden bij het Multidisciplinair sportspreekuur van de ADRZ sportkliniek. 

Bij de Adrz Sportkliniek word je tijdens het multidisciplinair sportspreekuur geholpen door een orthopedisch chirurg, sportarts en sportfysiotherapeut. Samen onderzoeken zij, ieder vanuit hun eigen discipline, jouw blessure. Hierdoor ben je verzekerd van een goede diagnose en een behandeling door de juiste specialist. Samen stellen zij het verdere behandeltraject op. Dit kan een chirurgische ingreep zijn, therapie, of een combinatie van een ingreep en therapie. Het multidisciplinair sportspreekuur duurt 30 minuten.