Vacatures

Secretarieel medewerker 2 dagen (16 uur) per week

Voor Fysiotherapie praktijk ‘van Woelderenlaan’ en ‘Govert Flinck’ zijn we op zoek naar een enthousiaste en flexibele secretarieel medewerker voor 2 dagen per week (16 uur, werkuren van 8-17 uur).

Functieomschrijving:

Als secretarieel medewerker zal je werkzaam zijn in de front office op de locatie Govert Flinck (Gezondheidscentrum Govert Flinck in Vlissingen). Je bent hier het aanspreekpunt voor de cliënten. Je zal je onder andere bezighouden met het aannemen en plannen van nieuwe en bestaande cliënten (voor 8 Fysiotherapeuten), en het controleren/verwerken van verwijzingen van artsen en specialisten. Naast jou zijn er nog 2 andere collega’s werkzaam op het secretariaat, 1x per 2/3 weken werk je samen met 1 van deze collega’s.

Functie eisen:

Voor deze functie zoeken wij iemand die:

 • sociaal vaardig en doortastend is, goed kan luisteren en nauwkeurig werkt;
 • zelfstandig, stressbestendig en proactief is;
 • Flexibel inzetbaar is, op wisselende dagen (in overleg) kan werken en extra inzetbaar is tijdens vakanties en ziekte van een directe collega.

 

Interesse/solliciteren?

Stuur uw CV met motivatie naar fysio@woelderen.nl t.a.v. Camiel Meijer, wanneer u vragen heeft kunt u ook altijd contact opnemen via 0118-479040.

Sluitingsdatum: 16-12-2023

 

2 VACATURES Fysiotherapie!!!!

Vacature algemeen Fysiotherapeut en Geriatrisch Fysiotherapeut

Op zoek naar een nieuwe werkplek, dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij zoeken een algemeen fysiotherapeut die zich aan het specialiseren is of die zich eerst verder wil ontwikkelen in een zoektocht naar een specialisatie. Dagen en uren in overleg.

Ook zoeken wij voor de uitbreiding van ons zorgaanbod en de vergrijzing van de regio een fysiotherapeut die interesse heeft in behandeling van ouderen. Hiervoor ook dagen en uren in overleg

Wie zijn wij: een groeiende praktijk met 8 therapeuten met verschillende specialisaties gevestigd op 2 locaties in Vlissingen. 1 van deze locaties is een gezondheidscentrum waarbij er direct samengewerkt wordt met 3 huisartspraktijken, zorgstroom, buurtteams, etc.

De patiënt staat centraal waarbij wij het belangrijk vinden dat je zelf keuzes kunt maken in welke tools je inzet bij de behandeling.

Wat bieden we jou:

 • Een marktconform variabel salaris,
 • Volledige vergoeding KNGF lidmaatschap
 • Hele of gedeeltelijke vergoeding opleidingen/cursussen en lidmaatschappen,
 • Reiskosten vergoeding wanneer je woonachtig bent buiten Walcheren,
 • Een gezellig team met veel mogelijkheden tot overleg,
 • De mogelijkheid om je eigen identiteit te ontwikkelen als therapeut,

Wat verwachten we van jou:

 • Big geregistreerd
 • KRF/SKF geregistreerd
 • Inzet om je persoonlijk te ontwikkelen en deel te nemen aan projecten in de praktijk of wijk.

Wil je meer weten over onze praktijk, bezoek onze website www.woelderen.nl of www.fysiogovertflinck.nl.

Enthousiast, mail je sollicitatie of vragen naar fp_cm@zeelandnet.nl t.a.v. Camiel Meijer.