ADRZ Sportkliniek

Sportblessurebehandeling

Loop je al geruime tijd met een blessure en wil je niets liever dan weer kunnen sporten? Bij de Adrz Sportkliniek word je tijdens het multidisciplinair sportspreekuur geholpen door een orthopedisch chirurg, sportarts en sportfysiotherapeut. Samen onderzoeken zij, ieder vanuit hun eigen discipline, jouw blessure. Hierdoor ben je verzekerd van een goede diagnose en een behandeling door de juiste specialist. Samen stellen zij het verdere behandeltraject op. Dit kan een chirurgische ingreep zijn, therapie, of een combinatie van een ingreep en therapie. Het multidisciplinair sportspreekuur duurt 30 minuten.

Voor wie?

Het multidisciplinaire spreekuur is bedoeld voor mensen die intensief met sport bezig zijn. Dat kan iemand zijn die op hoog niveau sport of iemand die op recreatief niveau veel met sport bezig is. Het gaat erom dat de blessure je hindert in het uitoefenen van je sport. Het multidisciplinaire spreekuur is niet bedoeld voor de acute blessures.

Hiervoor adviseren we een verwijzing naar een van de sport-orthopeden (Udo Gundlach, Nico Elenbaas, Jaap Luttjeboer) of onze sportarts (Arnold Brons). Je krijgt dan binnen een week een afspraak op het sportspreekuur. Je kunt natuurlijk ook altijd zelf eerst een afspraak maken bij een van de sportfysiotherapeuten uit ons netwerk. Deze sportfysiotherapeuten kunnen indien nodig direct bellen met sportarts of sport-orthopeed.

Elroy Vermeer werkt ook mee in het sportspreekuur van het ADRZ 

Meer informatie

https://www.adrz.nl/afdelingen-specialismen/sportkliniek/